English
Műsor- és rendezvényszervezők sokszor valami különlegeset keresnek rendezvényeikhez. Ön a kezében tart egy ilyen lehetőséget!

Mágia és Misztérium
Interaktív gondolatolvasó műsor a világ legnagyobb luxushajóiról, a világ legexkluzívabb nyaralóhelyeiről

Létezik egy különleges tudás, mely évezredek óta öröklődik. Titkok szállnak generációkról generációkra, melyek ismerői másként látják a világot. Titkos tudás, mely különleges képességgel, tehetséggel párosulva ámulatba ejtő erő. Akik e tudás birtokában vannak, befolyásolják a körülöttük lévő történéseket, érzékenységüknek köszönhetően ráéreznek olyan dolgokra, melyekre más emberek nem fogékonyak. Úgy játszanak mások gondolataival, mintha a sajátjuk lenne. Képesek gondolati illúziókat kelteni, akár olvasni mások gondolataiban.
    Mágia mindaz, ami az ember számára ismeretlen, rejtély. Kezdetben volt az élet mágiája. A születés és a halál, a nap és a hold, a víz, az erdők, a tűz varázslata, fény és árnyék misztériuma. A vadászat mágiája barlangrajzokkal, a halálon túli élet mágiája múmiákkal, piramisokkal. Csillagászat, aranykészítés, örökmozgó, sakkautomata, rubik kocka, szerencsejáték, lottószámok, rengeteg pénz, programozott társadalom, programozott életek, biológiai- és informatikai fegyverek, fortély, harc és háború egy tudás körül, hogy az ember ismerje és uralhassa e világot.
    A mágia misztérium, vagyis rejtély. A mágia az élet játéka és varázslata, melynek művészete arra tanít, hogy ezen a világon minden lehetséges.
Rakonczai Máté show-ja elvezet a varázslat intellektuális világába. Látványos, szórakoztató, szép és megdöbbentő. Tekintse meg napjaink rejtélyes "csodáit" egy káprázatos show keretein belül!
..............................................................................................................................................................................................................................................................
Mit tesz ez az Ön vendégeiért? Élményben lesz részük, elégedettek lesznek, mesélni fognak róla!
Miért jó ez Önnek? Emlékezetessé teszi rendezvényét és cégét vendégei/üzletfelei számára!
                              Exkluzív tartalommal töltheti meg rendezvényét, ami kiemelkedik és eltér a már megszokott műsoroktól.
Mit kap Ön a pénzéért? Elismert, profi műsorszolgáltatást, látványt, szórakozást, különlegességet, amiről beszélni és mesélni fognak.
..............................................................................................................................................................................................................................................................

-TURISZTIKAI RENDEZVÉNYEK-  -KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK-  -CÉGES RENDEZVÉNYEK-  -SZÍNHÁZ-  -TELEVÍZIÓ-  -REKLÁM-  -PARTIK-  -ESKÜVŐK-  -EGYEDI MEGRENDELÉSEK-
© Rakonczai Máté 2018
Rakonczai Máté
- látvány, élmény, varázslat -