English
Műsor- és rendezvényszervezők sokszor valami különlegeset keresnek rendezvényeikhez. Ön a kezében tart egy ilyen lehetőséget!

Mágia és Misztérium
Interaktív gondolatolvasó műsor a világ legnagyobb luxushajóiról, a világ legexkluzívabb nyaralóhelyeiről

Létezik egy különleges tudás, mely évezredek óta öröklődik. Titkok szállnak generációkról generációkra, melyek ismerői másként látják a világot. Titkos tudás, mely különleges képességgel, tehetséggel párosulva ámulatba ejtő erő. Akik e tudás birtokában vannak, befolyásolják a körülöttük lévő történéseket, érzékenységüknek köszönhetően ráéreznek olyan dolgokra, melyekre más emberek nem fogékonyak. Úgy játszanak mások gondolataival, mintha a sajátjuk lenne. Képesek gondolati illúziókat kelteni, akár olvasni mások gondolataiban.
    Mágia mindaz, ami az ember számára ismeretlen, rejtély. Kezdetben volt az élet mágiája. A születés és a halál, a nap és a hold, a víz, az erdők, a tűz varázslata, fény és árnyék misztériuma. A vadászat mágiája barlangrajzokkal, a halálon túli élet mágiája múmiákkal, piramisokkal. Voodoo, vallás és boszorkányégetések, szeánszok, szellemidézések. Aranykészítés, örökmozgó, sakkautomata, csillagászat, jóslás, szerencsejáték, programozott társadalom, programozott életek, biológiai- és informatikai fegyverek, fortély, harc és háború egy tudás körül, hogy az ember ismerje és uralhassa e világot.
    A mágia misztérium, vagyis rejtély. A mágia ismerete tudás és hatalom az élet felett. A mágia az élet játéka és varázslata, melynek művészete arra tanít, hogy ezen a világon minden lehetséges.
    Rakonczai Máté show-ja elvezet a varázslat intellektuális világába. Látványos, szórakoztató, szép és megdöbbentő. Tekintse meg napjaink rejtélyes "csodáit" egy káprázatos show keretein belül!

Mit tesz ez az Ön vendégeiért? Élményben lesz részük, elégedettek lesznek, mesélni fognak róla!
Miért jó ez Önnek? Emlékezetessé teszi rendezvényét és cégét vendégei/üzletfelei számára!
                              Exkluzív tartalommal töltheti meg rendezvényét, ami kiemelkedik és eltér a már megszokott műsoroktól.
Mit kap Ön a pénzéért? Elismert, profi műsorszolgáltatást, látványt, szórakozást, különlegességet, amiről beszélni és mesélni fognak.
Mi a mentalizmus?
A mentalizmus az elme játéka. A mentalista túllát a valós dolgokon, használja különleges képességét, mentális érzékenységét és az emberi befolyásolást. A gondolatok és a viselkedés manipulátora. Show műsora játék és szórakoztatás, az elme találékonyságának bemutatása.
Mi a gondolatolvasás?
A gondolatolvasás stand-up magic, azaz szórakoztatás a szavak játéka és a személyiség által. A mentalizmus művészete. Elvarázsolni az embereket a gondolatok játékával.
Miért praktikus az interaktív műsor? Miért jó a gondolatolvasás egy rendezvényre? Miért gondolatolvasás? Miért nem bűvész, vagy illuzionista show?
Azon túl, hogy gyönyörű elmerülni másik ember szeme világában és megfejteni a gondolatait, a gondolatolvasás mint koncepció megoldás arra a rendezvényeken általánosan fennálló problémára, hogy látványos előadás feltételei nincsenek biztosítva. Sokszor kicsi a színtér, vagy nincs rajta sok szabad hely, így nem lehet ideális körülményeket biztosítani a látványhoz. Ilyenkor jó választás az interaktív, azaz közönséget bevonó szöveges műsor, mely egyébként nagyszínpadi körülmények között, nagy létszámú közönség előtt is sikeres. Nincsenek speciális színpadi feltételei, így megkönnyíti a szervezést, gördülékennyé teszi a rendezvényt. A gondolatolvasás egyrészt megoldás arra az általános problémára, hogy műsor-és rendezvényszervezők számára rend szerint nehezen megoldható látványhoz szükséges technikai feltételeket, teret biztosítani, továbbá segítség, hogy a műsor látvány-költség hiányában elérhető legyen. Amennyiben Ön kifejezetten látvány-alapú műsort szeretne, fel kell adnia a költséghatékonysági szempontot! Van rá lehetőség, megtalálja a továbbiakban.

LÁTVÁNY
Amennyiben Önnek kiemelten fontos szempont a látvány és ehhez rendelkezésre áll megfelelő rendezvényhelyszín, az alapműsor látványa emelhető teherszállítást, asszisztenciát, csapatmunkát, színpadi beállást és előkészületeket igénylő látványelemekkel, nagyszínpad, illetve sportcsarnok méretekhez való műsorszámokkal.

Árnyjáték és valóság - láthatatlan érintés
A hölgy-néző fizikailag érzi az érintést a testén, amikor az árnyékát megérintik és feláll a székről.
LÁTVÁNYTECHNIKA
Saját füstgép, beltéri tűzijáték (szikra oszlopok), stroboszkóp fokozhatja a hangulatot a show végén, ha a helyszíni adottságok ezt lehetővé teszik.
Teleportálás a víz alól - lelakatolt tartály, 300 liter víz fogságából
Feszültség, dráma, látvány és egy nagyszínpadi show megkoronázása.
Milyen rendezvényekre való ez? Ahová Ön különlegességet tervez! A művészet, a szórakoztatás egyik legfontosabb alkotóeleme a K R E A T I V I T Á S !
- Kulturális rendezvényekre és helyszínekre: művészi előadás, mely szépséget, értéket közvetít VIDEÓK: Árnyjáték / Csillagjegyek / Csók telepátia / Kártyanaptár
- Szórakozóhelyekre, kaszinókba, szállodákba, revüműsorokba: könnyed, populáris műsorösszeállítás   TIPP: Stand-up Magic
- Céges rendezvényekre: cégre szabott műsor, cégre szabott megoldások   TIPP: Anagramma festés - szókirakó a cég nevével
- TV és rádió műsorokba: szenzáció, mely nézettséget/hallgatottságot generál, beszédtémát ad   VIDEÓ: A Kiválasztott. Ki lesz Uri Geller Utódja?
- Partikra, fogadásokra, éttermekbe: close-up   TIPP: New York Café, Boscolo Luxury Hotel Budapest
- Divatbemutatókra: reklám-trükk a ruhával a középpontban   VIDEÓ: Modell Mánia
- Zenei rendezvényekre: előadóművészetek találkozása   VIDEÓ: Zenés gondolatolvasás
- Táncos rendezvényekre: Varázslat és mozgás az emberi testtel   TIPP: Ruhaszínezés
- Leánybúcsúkra, Night Club-okba: Erotikus trükkök   TIPP: Gondolatolvasás, bilincselés, lelakatolás, kényszerzubbony striptease és egyéb mentális kihívások
- Esküvőkre: romantikus műsorösszeállítás   TIPP: Esküvői Varázslat
- Borkóstolókra: ital- és ízvarázs   TIPP: Játék az ízérzékeléssel
- Lovagi éttermekbe, várjátékokhoz: Régiségek Varázsa   TIPP: A lovagi sisak rejtélye
- Falunapokra: populáris szórakoztatás vicces műsorszámokkal
- Kiállításokra, fesztiválokra: tematikus elemek   TIPP: Ruha színezés - Erotika Kiállítás
- Turisztikai eseményekre: idegen nyelvű előadás   TIPP: Milk can escape - Corinthia Grand Hotel Royal Budapest
- VIP vendégek szórakoztatására   FOTÓK: David Copperfield, Uri Geller, Mike Tyson
- Halloweenra: groteszk műsorszámok   TIPP:  Halloween Show
+ Extrém produkciók, egyedi megrendelések kivitelezése   VIDEÓ: Vaksíelés - Magas Tátra
+ Színházi produkciók trükkjeinek beállítása: Pécsi Nemzeti Színház: III. Richárd; Művészetek Palotája, Bozsik Yvette Társulat: Varázsfuvola

-TURISZTIKAI RENDEZVÉNYEK-  -KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK-  -CÉGES RENDEZVÉNYEK-  -SZÍNHÁZ-  -TELEVÍZIÓ-  -REKLÁM-  -PARTIK-  -ESKÜVŐK-  -EGYEDI MEGRENDELÉSEK-
© Rakonczai Máté 2018
Tekintse meg a videót!
Fotó: Kaiser Erika, Smink: Zombori Orsi
Fotó: Schumy Csaba
Fotó: Schumy Csaba
Fotó: Schumy Csaba
Rakonczai Máté
- látvány, élmény, varázslat -