English
A legszebb előadó-művészet az életem. Azért dolgozom, hogy döbbenetet, mosolyt, csodálkozást, könnyeket és jókedvet fakasszak, másoknak életre szóló élményt nyújtsak.
Az előadó-művészet hivatás. Egy életre szól. Független hírnévtől és anyagiaktól. Az emberek és a szakma tisztelete, szeretete tűzön vízen át, egy életen át. Az adni akarás öröme, a kreativitás dicsősége, a mosoly, a csodálkozás, a varázslat ünnepe.

Rakonczai Máté mentalista, gondolatolvasó és illuzionista.
Műsora interaktív show a világ legnagyobb luxushajóiról, a világ legexkluzívabb nyaralóhelyeiről.
      26 éves pályafutása alatt számos rendezvényen, szórakozóhelyen, színházi előadásokon, TV és rádió műsorokban, óceánjárókon szerepelt.
"A Kiválasztott. Ki lesz Uri Geller utódja?" című TV show-ból ismerhette meg a magyar nagyközönség,
majd képernyőre került a "De Nieuwe Uri Geller" című holland TV show-ban.
Manapság a világ legnagyobb hajótársaságának gondolatolvasójaként tevékenykedik.
Budapest és az Egyesült Államok között ingázva hetente több ezer ember szórakoztatásával megbízott showman és előadó-művész a legnagyobb óceánjárókon.
Az egyetlen magyar mentalista, aki bejutott az amerikai műsorpiacra, az egyetlen magyar mentalista, aki felléphetett a Szépművészeti Múzeum nagyszínpadán, az egyetlen magyar mentalista, akinek azon túl, hogy tele van a naptára fellépésekkel a világ legexkluzívabb nyaralóhelyein, heti rendszerességgel futnak nyilvánosan látogatható előadásai Magyarországon is a Houdini Házban a Budai Várban.

2017-ben a Carnival Corporation, a világ legnagyobb luxus hajótársasága arany kitüntetését vehette át rubinnal Hawaiion, mely kitüntetést magyar mágus eddig még soha nem kapott.

Las Vegasban olyan világsztároknak olvasott a gondolataiban, mint Mike Tyson és David Copperfield.

A legnépszerűbb videó megosztók adatai szerint Magyarország legnézettebb, legismertebb mentalistája. A "Máté Rakonczai" név, arc és produkció eddig több, mint 40 millió 500 ezer emberhez jutott el az internet által a nemzetközi médiában, közel 3 millió magyar emberhez élő műsorsugárzás útján, hetetnte 4000 ember látja élő előadás formájában óceánjárókon a Föld körül.

ARS POETICA:
A varázslat az élet játéka, melynek művészete arra tanít, hogy ezen a világon minden lehetséges.
Gondolataink megvalósulásra törekszenek, álmaink valóra válhatnak, a valóság pedig relatív.
-TURISZTIKAI RENDEZVÉNYEK-  -KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK-  -CÉGES RENDEZVÉNYEK-  -SZÍNHÁZ-  -TELEVÍZIÓ-  -REKLÁM-  -PARTIK-  -ESKÜVŐK-  -EGYEDI MEGRENDELÉSEK-
© Rakonczai Máté 2019
Rakonczai Máté
fotó: Kaiser Erika
smink: Zombori Orsi