English
Rakonczai Máté
A világ legcsodálatosabb, legszebb előadóművészetével foglalkozom. Azért dolgozom, hogy döbbenetet, mosolyt, csodálkozást, könnyeket és jókedvet fakasszak, másoknak életre szóló élményt nyújtsak.
Az előadóművészet hivatás. Egy életre szól. Független hírnévtől és anyagiaktól. Az emberek és a szakma tisztelete, szeretete tűzön vízen át, egy életen át. Az adni akarás öröme, a kreativitás dicsősége, a mosoly, a csodálkozás, a varázslat ünnepe.

Rakonczai Máté gondolatolvasó, mentalista, "csodatévő", illuzionista és modell.
Műsora interaktív show a világ legnagyobb luxushajóiról, a világ legexkluzívabb nyaralóhelyeiről.
    A mentalizmus az elme játéka. A mentalista túllát a valós dolgokon, használja különleges képességét, mentális érzékenységét és az emberi befolyásolást. A gondolatok és a viselkedés manipulátora. Show műsora játék és szórakoztatás, az elme találékonyságának bemutatása.
   25 éves pályafutása alatt számos rendezvényen, szórakozóhelyen, színházi előadásokon, TV és rádió műsorokban, óceánjárókon szerepelt.
"A Kiválasztott. Ki lesz Uri Geller utódja?" című TV show-ból ismerhette meg a magyar nagyközönség,
majd képernyőre került a "De Nieuwe Uri Geller" című holland nemzetközi TV show-ban.
Manapság a világ legnagyobb hajótársaságának gondolatolvasójaként és fotómodelljeként tevékenykedik.
Budapest és az Egyesült Államok között ingázva hetente több ezer ember szórakoztatásával megbízott showman és előadóművész a legnagyobb óceánjárókon.

    2017-ben a Carnival Corporation, a világ legnagyobb luxus hajótársasága arany kitüntetését vehette át rubinnal Hawaiion, mely kitüntetést magyar mágus eddig még soha nem kapott.

    Las Vegasban olyan világsztároknak varázsolt személyesen, mint Mike Tyson, a Blue Man Group, Penn & Teller és David Copperfield.

    A legnépszerűbb videó megosztó adatai szerint Magyarország legnézettebb mentalistája. A "Máté Rakonczai" név és produkció több, mint 14 millió emberhez jutott el az internet által.

ARS POETICA: A varázslatnak ereje van. Megtanít csodálkozni, hogy lássuk az élet titokzatosságának szépségét.
-TURISZTIKAI RENDEZVÉNYEK-  -KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK-  -CÉGES RENDEZVÉNYEK-  -SZÍNHÁZ-  -TELEVÍZIÓ-  -REKLÁM-  -PARTIK-  -ESKÜVŐK-  -EGYEDI MEGRENDELÉSEK-
© Rakonczai Máté 2017
segít élményt adni vendégeinek és pénzt csinálni a cégének