English
Rakonczai Máté
A világ legcsodálatosabb, legszebb előadóművészetével foglalkozom. Azért dolgozom, hogy döbbenetet, mosolyt, csodálkozást, könnyeket és jókedvet fakasszak, másoknak életre szóló élményt nyújtsak.
Az előadóművészet hivatás. Egy életre szól. Független hírnévtől és anyagiaktól. Az emberek és a szakma tisztelete, szeretete tűzön vízen át, egy életen át. Az adni akarás öröme, a kreativitás dicsősége, a mosoly, a csodálkozás, a varázslat ünnepe.

Rakonczai Máté gondolatolvasó, mentalista, "csodatévő", illuzionista és modell.
Műsora interaktív show a világ legnagyobb luxushajóiról, a világ legexkluzívabb nyaralóhelyeiről.
   A mentalizmus az elme játéka. A mentalista túllát a valós dolgokon, használja különleges képességét, mentális érzékenységét és az emberi befolyásolást. A gondolatok és a viselkedés manipulátora. Show műsora játék és szórakoztatás, az elme találékonyságának bemutatása.
    Végzettség: ELTE BTK német nyelvtanár, idegenforgalmi technikus, német-olasz idegenvezető, modell
    Nyelvtudás: amerikai angol, német, olasz
A szemfényvesztés művészetéhez 12 éves kora óra érez elhivatottságot. Kezdeti tehetségének kibontakozásához a legjobb tanárok, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia előadásai egyaránt hozzájárultak. 24 éves pályafutása alatt céges partikon, bálokon, divatbemutatókon, megnyitókon, esküvőkön, autós rendezvényeken, fesztiválokon, kiállításokon, konferenciákon, újévi gálaműsorokban, nagy tömegeket megmozgató rendezvényeken, szállodákban, színházi előadásokon, TV és rádió műsorokban, óceánjárókon, valamint a legkülönbözőbb rendezvényeken szerepelt.
"A Kiválasztott. Ki lesz Uri Geller utódja?" című TV show-ból ismerhette meg a magyar nagyközönség,
majd képernyőre került a "De Nieuwe Uri Geller" című holland nemzetközi TV show-ban.
Manapság a világ legnagyobb hajótársaságának gondolatolvasójaként és fotomodelljeként tevékenykedik.
Budapest és az Egyesült Államok között ingázva hetente több ezer ember szórakoztatásával megbízott showman és előadóművész a legnagyobb óceánjárókon.
   Tudását bemutatta többek között a Szépművészeti Múzeum, a Budapest Sportaréna és a Syma Csarnok nagyszínpadán, a mágikus művészetek akadémiáján Los Angelesben Max Maven gondolatait olvasva (Hollywood Magic Castle, Academy of Magical Arts), a Bahamák világhírű Atlantis hotelének Joker's Wild Stand-Up Comedy Club-jában, New Orleans Voodoo múzeumában, a Miami-beach népszerű éjszakai szórakozóhelyén a Mango's Tropical Cafe-ban, New York tetején a felhőkarcolók csúcsán, a Titanic-kal egyidős Queen Mary óceánjáró királyi szalonjában, Barbados, Kajmán-szigetek, Bermuda-szigetek szórakozóhelyein, Hollywood - Beverly Hills neves szállodájában, a Whishire Hotelban, továbbá bebocsátást nyert az FBI los angelesi központi irodájának zárt részlegébe.
   A legnépszerűbb videómegosztó adatai szerint Magyarország legnézettebb mentalistája. A "Máté Rakonczai" név és produkció több, mint 14 millió emberhez jutott el a világon.

ARS POETICA:
A varázslatnak ereje van. Megtanít csodálkozni, hogy lássuk az élet titokzatosságának szépségét.
-TURISZTIKAI RENDEZVÉNYEK-  -KULTURÁLIS RENDEZVÉNYEK-  -CÉGES RENDEZVÉNYEK-  -SZÍNHÁZ-  -TELEVÍZIÓ-  -REKLÁM-  -PARTIK-  -ESKÜVŐK-  -EGYEDI MEGRENDELÉSEK-
© Rakonczai Máté 2017
segít élményt adni vendégeinek és pénzt csinálni a cégének